vakbeurs financiële redzaamheid druk bezocht

30 mei 2018 - Algemeen

De vakbeurs financiële redzaamheid van de netwerken Moedige Dialoog heeft op 29 mei plaats gevonden in het Bouw en Infrapark te Harderwijk. Aan de vakbeurs hebben ongeveer 130 mensen uit 29 regio’s deel genomen, evenals een aantal landelijke ‘aanbieders’. Doel was te zorgen dat de Moedige Dialoog netwerken snel en effectief aan de slag kunnen. Met de experts uit het land bouwden de netwerken aan de bouwelementen die nodig zijn om snel en effectief aan de slag te gaan op het gebied van financiële redzaamheid.

Een dag samen ontwerpen, construeren en bouwen aan financiële redzaamheid

 In interactieve bouwsessies doe je kennis op en deel je ervaringen over de producten en materialen voor preventie en vroegsignalering van:

  • Huishoudens / jongeren / werkgevers & werknemers
  • Je leert aanbieders kennen en krijgt antwoord op vragen als:
  • Hoe werkt het, wat kost het? Randvoorwaarden en tips voor toepassing

In de ochtend staat centraal een selectie van producten van Wijzer in Geldzaken voor de diverse doelgroepen. Aan het einde van deze sessies hebben de kwartiermakers, het kernteam en partners handvaten en praktische informatie om gelijk aan de slag te kunnen binnen hun eigen netwerk.

In de middag draait het om innovaties die je nu of op iets langere termijn in je regio kunt implementeren. Vanuit de regio’s worden succesvolle aanpakken gepresenteerd en geven ervaringsdeskundigen hun inbreng. En de nieuwste landelijk digitale middelen worden gepresenteerd (o.a. Geldfit.nl voor huishoudens, Doekoe voor educatie jongeren en Fikks voor buddies vanuit het bedrijfsleven).

De Vakbeurs is ook het moment waarop de huidige en de nieuwe netwerken elkaar ontmoeten en samen een nieuwe fase van Moedige Dialoog ingaan.

A4 uitnodiging moedige dialoog Vakbeurs 29 mei