Contact

Heeft u een vraag over Moedige Dialoog? Stuur dan een e-mail naar info@moedigedialoog.nl of neem contact op met één van de leden van het landelijke kernteam. Zie hieronder voor de verschillende rollen en contactinformatie.

Wilt u meedoen met een Moedige Dialoog netwerk? Meld u dan aan via het aanmeldformulier.

Heeft u zelf geldproblemen? Klik dan hier voor informatie en hulp.

Jacqueline Beekman: verbinder
telefoonnummer 06 22 78 45 60

De kunst is om zo te verbinden dat het je overkomt zonder er naar op zoek te gaan. Die momenten van verbinding zijn schaars. Mensen blijven mij echter verrassen in het vinden van dat verbinden. Dat is waar ik mij graag aan verbind.

Daniëlle van den Akker: organisator
telefoonnummer: 06 51 12 44 11

Ik zet me graag in om goede ideeën tot concrete resultaten te brengen, inclusief het nodige regelwerk en de punten op de i. Een mooie manier om vanuit het landelijke kernteam bij te dragen aan de financiële redzaamheid in Nederland.

Paul Bakker: inspirator
telefoonnummer: 06 12 93 33 13

Samen bouwen aan een samenleving waar iedereen een perspectief heeft, inspireert mij. Financiële redzaamheid vergroten in elke regio is onze missie. Graag kom ik delen van de inspiratie die ik heb mogen ervaren in echt samen werken over eigen grenzen heen!

Henk Kinds: facilitator
telefoonnummer: 06 50 66 82 85

Hoe kun je van elkaar leren en wat is er nodig om met elkaar samen te werken in de netwerken van de Moedige Dialoog? Daar over na te denken en daartoe faciliteiten te bieden geeft mij en mijn collega’s veel voldoening.