vakbeurs financiële redzaamheid in voorbereiding!

11 april 2018 - Algemeen

29 mei 2018 in het Bouwinfrapark te Harderwijk

De vakbeurs financiële redzaamheid is in voorbereiding! Om te zorgen dat de Moedige Dialoog netwerken snel en effectief aan de slag kunnen wordt een vakbeurs voorbereid. Hier bouwen de netwerken met experts uit het land aan de bouwelementen die nodig zijn om snel en effectief aan de slag te gaan op het gebied van financiële redzaamheid.

De vakbeurs is -op uitnodiging- bedoeld voor kwartiermakers en partners van de huidige netwerken en de nieuwe initiatieven

Een dag samen ontwerpen, construeren en bouwen aan financiële redzaamheid

 In interactieve bouwsessies doe je kennis op en deel je ervaringen over de producten en materialen voor preventie en vroegsignalering van:

  • Huishoudens / jongeren / werkgevers & werknemers
  • Je leert aanbieders kennen en krijgt antwoord op vragen als:
  • Hoe werkt het, wat kost het? Randvoorwaarden en tips voor toepassing

In de ochtend staat centraal een selectie van producten van Wijzer in Geldzaken voor de diverse doelgroepen. Aan het einde van deze sessies hebben de kwartiermakers, het kernteam en partners handvaten en praktische informatie om gelijk aan de slag te kunnen binnen hun eigen netwerk.

In de middag draait het om innovaties die je nu of op iets langere termijn in je regio kunt implementeren. Vanuit de regio’s worden succesvolle aanpakken gepresenteerd en geven ervaringsdeskundigen hun inbreng. En de nieuwste landelijk digitale middelen worden gepresenteerd (o.a. Geldfit.nl voor huishoudens, Doekoe voor educatie jongeren en Fikks voor buddies vanuit het bedrijfsleven).

De Vakbeurs is ook het moment waarop de huidige en de nieuwe netwerken elkaar ontmoeten en samen een nieuwe fase van Moedige Dialoog ingaan.

A4 uitnodiging moedige dialoog Vakbeurs 29 mei